Från folkets djup

Hej Ben och tack för en engagerad show i går kväll. Min hustru och jag ansluter oss till det tack och den recension som den äldre gentlemannen framförde vid bordet. Jag tror mej veta att du strävar efter en hög kvalitetsnivå på ditt framförande.

Hej,
och tack för igår.
Jag hade ju en aning om vad som väntade oss - men jag kan tänka mig att du tog andan ur en hel del, som plötsligt fick sig en dramatiserad historielektion som hette duga. Nu tror jag också att jag förstår vad du gör om Raoul Wallenberg - det måste göra ett djupt intryck på framför allt ungdomar ! Du textar och artikulerar dessutom föredömligt !!

Hej Bengt,
TUSEN TACK för en mycket trevlig afton igår! Scenen var din, du hade en fantastisk inlevelse. Det var den bästa ”historia lektionen” jag någonsin har varit på!!!
TACK

TUSEN tack för en FANTASTISK föreställning ! Jag är väl inget snille direkt vad det gäller historia och långtifrån Hallands historia då jag ju är Västgöte från början så det var mycket roligt att höra hur det egentligen gick till.

Du har en makalös förmåga att få folk att lyssna och trots att jag satt på en träbänk som gav duktig smak i baken så tappade jag inte fokus på dig. Det är ett gott betyg det må jag säga. Hoppas att du får möjlighet att nå ut till fler med detta och som KG sa: Inga fel någonstans, och han kan sin historia den gubben.
Jag fattar inte hur fan du kan komma ihåg allt ?? Jag kan inte hålla ett datum i skallen för tillfället. Kanske beror på sömnbrist ?
LOVA mig att du hör av dig om du ska prata och berätta om Wallenberg i Halmstad.

Sluta aldrig att berätta för det finns ingen som gör det så bra som du! Det är ju DET du ska göra.

Tack å Gonatt